Begrænset gratis version af Kaspersky -appen

Kaspersky Free er en begrænset gratis version af Kaspersky-appen. Ved at bruge den gratis version af appen får du beskyttelse i høj kvalitet suppleret med avancerede funktioner og en brugervenlig grænseflade.

Vi anbefaler, at du opretter en gratis My Kaspersky-konto for at få bedre appadministration og adgang til visse funktioner. Du kan oprette en My Kaspersky-konto direkte i Kaspersky-appen ved at gå til fanen Profil og trykke på Log ind i sektionen Log på My Kaspersky. Du kan også oprette din konto på webstedet My Kaspersky. For at lære mere om My Kaspersky og dets funktioner, se dette afsnit om My Kaspersky.

Du behøver ikke at forny dit abonnement på den gratis version af appen. Desuden kan du altid skifte til et betalt abonnement uden at downloade eller installere ekstra software. Lær, hvordan du kan købe et abonnement, i denne artikel.

Hvad er inkluderet i den gratis version af Kaspersky-appen

Sikkerhed

Antivirus

Ved at bruge Scan Device-funktionen kan du manuelt scanne din enhed for trusler, adware og apps, som ubudne gæster kan bruge til at skade din enhed eller udnytte dine personlige data. Du kan scanne hele filsystemet, kun installerede programmer eller en valgt fil eller mappe. Denne funktion giver dig også mulighed for at downloade opdateringer af antivirusdatabaserne, der bruges til at opdage trusler.

Du kan udføre følgende scanningstyper:

Opkaldsfilter

Du kan bruge funktionen opkaldsfilter til at blokere uønskede opkald fra spammere og mulige svindlere og oprette din egen afvisningsliste uden at forlade appen.

Sikker QR scanner

Den sikre QR-scanner kontrollerer links i QR-koder og stregkoder, inden du åbner dem. Brug den til at blive advaret om alle skadelige links, der kan skade din enhed.

Hvor er min enhed

Funktionen Where Is My Device giver dig mulighed for at finde din telefon, hvis den bliver væk eller stjålet. Du kan bruge My Kaspersky-webstedet til at lokalisere din enhed, sende dens kommandoer og endda tage billeder af den person, der i øjeblikket bruger din enhed.

Mugshots kan ikke tages i Tyskland pga. lokal lovgivning. Apparatet kan kun låses

Netværk

Usikret Wi-Fi-genkendelse

Hvis du opretter forbindelse til et usikkert Wi-Fi-netværk, advarer denne funktion dig og beder dig om at tænde for en sikker VPN-forbindelse for at beskytte dine data. Hvis Kaspersky VPN er tilgængelig for dig, kan du også konfigurere den til automatisk at slå sikker forbindelse til.

Ydeevne

Mine apps

Giver dig mulighed for at kontrollere tilladelserne givet til apps og rydde op i ubrugte apps.

Scanning for svag sikkerhed

Denne funktion kontrollerer din enheds operativsystemindstillinger og giver dig råd om, hvordan din enheds sikkerhed kan forbedres.

Personlige oplysninger

Kontrol af datalækage (begrænset)

Med den begrænsede version af denne funktion kan du kontrollere om konti, der er knyttet til den e-mailadresse, der er knyttet til din My Kaspersky -konto, har lækket oplysninger til internettet eller dark web. Hvis der er opstået et datalæk, får du oplysninger om den mulige dato for lækagen, det websted, dataene er lækket fra, og kategorien af de lækkede data. Køb et abonnement for automatisk at tjekke alle dine e-mailadresser.

VPN til Kaspersky (begrænset)

I nogle lande er brug af VPN begrænset af lovgivningen. For at lære mere, se denne artikel.

Når du bruger den begrænsede gratis version af Kaspersky VPN, kan du bruge en begrænset mængde sikker trafik om dagen. Den ubegrænsede version giver dig ubegrænset sikker trafik og låser op for andre funktioner, der forbedrer din sikre forbindelse.